Wie is Hakima

Ik ben Hakima Bidou, ik woon met mijn man en 2 kinderen in Gorinchem en werk sinds 2000 in de kraamzorg.  Ik ben in 2015 begonnen als zelfstandige kraamverzorgende en werk ook samen met een aantal kraambureaus.

Als u zich bij mij inschrijft krijgt u mij in uw kraamweek en hoeft u geen andere gezichten te zien.  Wanneer u 7 maanden zwanger bent neem ik contact met u op en plannen we een intakegesprek, dan kom ik op huisbezoek en maken we kennis, zo weet u ook wie u aan uw bed krijgt tijdens de kraamtijd.

U kunt ook voor een telefonische intake kiezen.

Omdat ik al heel lang in de kraamzorg werk heb ik veel ervaring en ben ik gespecialiseerd in borstvoeding.  Ook volg ik regelmatig bijscholingen en ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister KCKZ om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik verleen zorg op maat, afhankelijk van de situatie van het gezin. Voor mij is het belangrijk dat ik uw zorgen overneem, uw begeleidt en het gezin draaiende houd.  Moeder en kind komen uiteraard op de eerste plaats. Ik steek ook heel veel tijd en energie in de borstvoeding om het te laten slagen.

Ik hou rekening met de islamitische aspecten en ik geef ook advies over hoe je met je baby om moet gaan zoals : bij het oppakken van de baby Bismillah zeggen en de avond- en ochtendadkaar opzeggen voor je baby en je gezin om ze te beschermen bi idni allah. De adhaan opzeggen in het oortje van de baby gelijk bij geboorte en het scheren van het haar van de baby op de 7e dag.

Wanneer een kraamheer liever geen contact wil met mij en zich liever op afstand houd dan respecteer ik dat. Wil een kraamheer juist betrokken worden bij de zorg van zijn kind is dat natuurlijk prima.

Ik vind het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen huis en dat u doet waar u zich prettig bij voelt.

Alles is bespreekbaar en alles gaat in overleg met u.