Wie ben ik?

Assalamoe alaykoem, ik ben Hakima en ik ben sinds 2001 werkzaam in de kraamzorg. Ik ben sinds kort gestart als zzp-er. Ik woon in Gorinchem en ik heb 2 kinderen van 1,5 jaar en van 6 jaar ma sha Allah. En een echtgenoot die mijn steun en toeverlaat is. Dus ik ben Allah dankbaar alhamdoulilah. Ik heb vanaf 2001 voor een kraamcentrum gewerkt en ik heb mijn functie altijd met veel plezier uitgeoefend. Ik ben zeer flexibel en ik geloof erin dat elk kraamgezin uniek is en op maat gesneden zorg verdient. 

Ik help graag gezinnen daar waar ik kan en ik haal daar veel voldoening uit. Ik heb er voor gekozen om zelfstandig te gaan werken om de zorg goed af te stemmen op de behoeftes en wensen van het gezin. Daarnaast ben ik het enige gezicht in de kraamperiode. Ik pas me zoveel mogelijk aan het gezin aan en alles is bespreekbaar. De Islam is mijn uitgangspunt en ik hou rekening met de islamitische normen en waarden tijdens de kraamperiode. 

Een gezin heeft wettelijk gezien het recht om zelf kraamzorg uit te kiezen, ook al zegt je verzekering misschien van niet!